A tábor díjai - áraink

EGYhetes Kockajegy

tartalmazza a napi három étkezést, biztosítás és minden foglalkozást

31 500 Ft

Napijegy: (egy napra)

6 500 Ft

Napijegy: (kettő napra)

13 000 Ft

Napijegy: (három napra)

19 500 Ft

Napijegy: (négy napra)

26 000 Ft

Táborvégi Kockavásár

az ár egy grammra vonatkozik. A gyermek által épített dolgokat mérjük le és kerül kiszámításra. (14.000 Ft / kg)

14 Ft

Figura vásár

Az építmények figurákkal is megvásárolhatók.

500 - 3500 Ft

A turnusok minimum 20 fővel indulnak el és maximálisan 40 fő-t tudunk fogadni egy hétre, ez értendő a Pestszentlőrinci és a Kispesti helyszínekre is. (A Pestszentlőrinci helyszínhez csatlakozik az Önkormányzat által szervezett Bókay kerti napközis tábor, akik játszóház jelleggel vannak velünk, napi két órát.) A nagytábor programjában ők nem vesznek részt.

A táborban való regisztráció csak akkor lesz aktív, amennyiben az előleg is befizetésre kerül. További részletek a jelentkezés visszaigazolásakor olvasható a tájékoztatóban.

Elmaradt turnus esetén a befizetett összeget visszafizetjük!
A részvételi díj tartalmazza az egésznapos foglalkozást, a reggelit, az ebédet, az uzsonnát, a biztosítást valamint az ÁFA-t.

Tábor regisztrációkat 2021. július 15-ig tudjuk fogadni.

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy a Kocka táborban való részvételi nyilatkozatot letölteni és kitölteni szíveskedjenek. A tábor első napján a regisztrációkor, a nyilatkozat utolsó oldalát (Szülői egészségügyi nyilatkozat) kell leadni kitöltve és aláírva. Továbbá felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy ételaalergia esetén csak abban az esetben tudunk a gyermeknek külön főzetni, hogy allergiájáról orvosi igazolást adnak le. (fénymásolat is megfelelő). Ezt az EUREST Étteremszolgáltató írja elő. Köszönjük segítségüket!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a tábort megelőzően június hónapban adunk bő tájékoztatást annak ügyében, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ milyen fontos információkat ír elő a táboroztatásra vonatkozólag! Mindent megteszünk a biztonságos lebonyolítás érdekében! Kérem Önöket, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy megírják, ha gyermekünk bármilyen fertőtlenítőszerre allergiás!

ONLINE jelentkezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 15 napon belül