A tábor díjai - áraink

EGYhetes Kockajegy

tartalmazza a napi három étkezést, biztosítás és minden foglalkozást

40 000 Ft

Napijegy: (egy napra)

8 000 Ft

Napijegy: (kettő napra)

15 000 Ft

Napijegy: (három napra)

23 000 Ft

Napijegy: (négy napra)

31 000 Ft

Táborvégi Kockavásár

az ár egy grammra vonatkozik. A gyermek által épített dolgokat mérjük le és kerül kiszámításra. (14.000 Ft / kg)

17 Ft

Figura vásár

Az építmények figurákkal is megvásárolhatók.

500 - 3500 Ft

Nyári napközis tábor (Bókay-kert)

A foglalkozás a kerület napközis táborának keretei közt működik, napi két óra játékidővel, a Bókay-kerten kívül.

4 500 Ft

A TÁBOR ÁLTALÁNOS SZABÁLYAI

A turnusok minimum 20 fővel indulnak el és maximálisan 60 fő-t tudunk fogadni egy hétre, ez értendő a Pestszentlőrinci és a Kispesti helyszínekre is. (A Pestszentlőrinci helyszínhez csatlakozik az Önkormányzat által szervezett Bókay kerti napközis tábor, akik játszóház jelleggel vannak velünk, napi két órát.) A nagytábor programjában ők nem vesznek részt.

A táborban való regisztráció csak akkor lesz aktív, amennyiben az előleg is befizetésre kerül. További részletek a jelentkezés visszaigazolásakor olvasható a tájékoztatóban.

Elmaradt turnus esetén a befizetett összeget visszafizetjük!
A részvételi díj tartalmazza az egésznapos foglalkozást, a reggelit, az ebédet, az uzsonnát, a biztosítást. Minden táborunkra vonatkozik, hogy a tábor díja visszajár, amennyiben a tábort megelőző héten kerül lemondásra. Orvosi igazolással, betegség esetén amennyiben a tábort nem tudja megkezdeni a gyermek, úgy 10%-ot levonunk a díjból, a fennmaradó összeget visszaadjuk vagy utaljuk.

Tábor regisztrációkat 2023. július 18-ig tudjuk fogadni.

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy a Kocka táborban való részvételi nyilatkozatot letölteni és kitölteni szíveskedjenek. A tábor első napján a regisztrációkor, a nyilatkozat utolsó oldalát (Szülői egészségügyi nyilatkozat) kell leadni kitöltve és aláírva. Továbbá felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy ételaalergia esetén csak abban az esetben tudunk a gyermeknek külön főzetni, hogy allergiájáról orvosi igazolást adnak le. (fénymásolat is megfelelő). Ezt az EUREST Étteremszolgáltató írja elő. Köszönjük segítségüket!

Kérem Önöket, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy megírják, ha gyermekünk bármilyen fertőtlenítőszerre, gyógyszerre, ételre vagy egyéb dologra allergiás!

ONLINE jelentkezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 15 napon belül